2Zwanen - Óvodai nevelés (2024)

Kezdőlap » Óvoda » A Hágai » Ypenburg » Óvodai nevelés » 2Zwanen – Óvodai nevelés

2Zwanen - Óvodai nevelés (1)

Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN, Hága
Környék: Morgenweide | Kerület: Ypenburg | Kerület: Leidschenveen Ypenburg

Telefonszám:015-3101641

Óra:
Reggeli csoport: 08:15 és 11:30 között, 08:15 és 11:15 között (szerda)
Délutáni csoport: 12:00-15:15, 11:45-14:45 (szerda)

Az ellátás típusai ezen a helyen:

Óvodai nevelésBSOÓvodaKisgyermek gondozása

Ezen az oldalon

Különleges ez a helyHasznos információkGYIKMiért válassza a 2Samen-t?

Inschrijven

Az óvodai nevelésről itt 2Zwanen

2Zwanen kerületben található Ypenburg, Hága külvárosa, Rijswijk és Nootdorp között. A rendszeres kisgyermekgondozás mellett Óvodai nevelést is kínálunk itt.

Jobb kezdés

Az óvodai neveléssel a gyermek jobban kezdi az alapfokú oktatást, és kezeljük a hátrányokat.Például a holland szavak játékos tanulásával és a számokkal való gyakorlással.Gyermeke megtanulja, milyen egy csoportban működni, együtt játszani és megosztani. Az óvodában sokat dolgozunk olyan témákkal, amelyek ugyanabban a témában különböző tevékenységeket végeznek. Kézműveskedés, olvasás, dalok és tánco*k például. Olvasson többet aÓvodai nevelés 2Samenben.

Regisztráljon azonnal

Különleges róla 2Zwanen

2Zwanen - Óvodai nevelés (2)

Óvodai nevelés

Nagyszerű, professzionális pedagógiai csapatunk nagy figyelmet fordít a beszéd és a nyelv fejlesztésére, a szociális-érzelmi fejlesztésre, a mozgásfejlesztésre és az érzékszervi fejlesztésre. Például sokat olvasunk!

2Zwanen - Óvodai nevelés (3)

Tér a felfedezéshez

A kisgyermekgondozásnál 2Zwanen gyermeke minden nap tanul valami újat. Munkatársaink szívesen felkeltik minden kisgyermek kíváncsiságát. Minden kisgyermeknek teret adunk a felfedezéshez a saját tempójában. Ennek során megtanulják megismerni saját lehetőségeikat és korlátaikat.

2Zwanen - Óvodai nevelés (4)

VE program Uk & Puk

Puk a gyerekek barátja. Pukkal játszanak, felfedeznek és mozognak. Így gyermeke játékosan fejlődik. Az Uk & Puk témákkal dolgozik. A gyerekek minden témáról tájékoztatást kapnak, hogy hazavigyék, így otthon is megismerkedhetnek vele.

2Zwanen - Óvodai nevelés (5)

Gyönyörű természeti kert

Gyerekeink szívesen fedezik fel gyönyörű, nagy, 1000 m2-es természetes kertünket. Rengeteg tennivaló akad ott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Például virágokat és növényeket látni és szagolni, vagy játszani hom*okkal, vízzel és sárral. Vagy mászva és mászva a játszótéri felszereléseken.

Hasznos információk

Minden fontos információ az óvodai nevelésről a címen 2Aan2 egy sorban.

  • Gyermekgondozási költségek

    Mennyibe kerül a gyermekfelügyelet? Ez a jövedelmétől és a választott gyermekgondozás típusától függ. Nézze meg a mi tarifális listák és használja a kényelmes számítási eszköz, amivel könnyen kiszámolhatod, hogy az Ön helyzetében mennyibe kerül a gyermekgondozás. Azt is ellenőrizheti, hogy jogosult-e rá kinderopvangtoeslag.

  • nyitvatartási idő 2Zwanen

    Reggeli csoport:
    08:15 és 11:30 között
    08:15 és 11:15 között (szerdánként)

    Délutáni csoport:
    12:00 és 15:15 között
    11:45 és 14:45 között (szerdánként)

  • Csoportfelosztás

    Kisgyermek gondozása 2Zwanen délelőtti és délutáni csoportja van. Mindkét csoportban óvodai nevelést biztosítunk.

  • Foglaljon be egy túrát a címen 2Zwanen Ypenburgban

    Elképzelhetjük, hogy kíváncsi a helyszínen lévő helyiségekre, a hangulatra, a pedagógiai személyzetre. Nyugodtan ugorjon be bemutatkozásra és túrára. Örömmel üdvözöljük Önt, és szánunk időt minden kérdésére.

    Tervezz be egy túrát

  • Vizsgálati jegyzőkönyv és LRK szám

    A 2Samennél mindig a pedagógiai minőség az első. Minden alkalmazottunk tőlünk dolgozik Pedagógiai Ház. Így együtt biztosítjuk, hogy minden gyermek láthatóan érezze magát.

    LRK szám: 215044472

    Vizsgálati jelentés

    Bővebben a Childcare 2Samenről.

2Zwanen - Óvodai nevelés (6)2Zwanen - Óvodai nevelés (7)2Zwanen - Óvodai nevelés (8)2Zwanen - Óvodai nevelés (9)képleírás

Bepillantás a menedékházba

Ezen a helyen:

  • 1000 m2-es természetes kert
  • Modern, világos és tágas épület
  • Konyhakert
  • A gyermekfelügyelet minden formája egy fedél alatt

Óvodai nevelés nap az óvodában

Hogyan néz ki egy átlagos nap az óvodai neveléssel a 2Samen kisgyermekgondozó helyeken? Itt láthatod. Az időpontok és a tevékenységek természetesen változhatnak!

  • 2Zwanen - Óvodai nevelés (10)

    08.30:XNUMX - Üdvözlöm

    Örülök, hogy itt vagy! Időt szánunk a leszállásra. Ez néha egy kis váltást igényel, és persze van erre lehetőség. Együtt búcsúzunk az anyukáktól vagy apukáktól.

  • 2Zwanen - Óvodai nevelés (11)

    09.00:XNUMX – Kezdjetek együtt

    Az Óriások és törpék Uk & Puk témájának első lépései. Ahol olyan fogalmak körül forog, mint a nagy és a kicsi. A gnómház sarkában kisebb-nagyobb ruhák lógnak. Mi kihez tartozik?

  • 2Zwanen - Óvodai nevelés (12)

    10.00:XNUMX – Uzsonna

    Gyümölcsöt fogunk enni. A gyerkőcök segítenek megteríteni. Van elég gnóm jelünk? Öntse magát a gnóm kannával. Üres vagy tele van a poharad?

  • 2Zwanen - Óvodai nevelés (13)

    10.30:XNUMX – kint

    Kimegyünk a szabadba és gyakorolunk egy kicsit. Énekelni egy nagy gombán, óriási ugrásokat tenni, vagy a hom*okozóban keresni a legnagyobb vagy legkisebb gnómtortát.

  • 2Zwanen - Óvodai nevelés (14)

    12.00:XNUMX - Felvétel

    Ideje újra elbúcsúzni. Elmondjuk a szüleidnek, hogy mit csináltunk ma, és hogyan élted meg. Így közösen is beszélhettek róla. A következő alkalomig!

GYIK

  • Mennyibe kerül a gyermekfelügyelet?

    További információkat talál a gyermekgondozási költségekről ezt.

  • Garantálsz helyet a regisztrációm után?

    Mindent megteszünk, hogy helyet találjunk Önnek. De sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a kívánt kezdési időponttól kezdve azonnal lesz szabad helyünk az Ön által választott napokon.

  • Jogosult vagyok gyermekgondozási segélyre?

    A gyermekgondozási támogatással kapcsolatos információkért kattintson a gombra itt. Szeretnénk továbbá utalni a az adóhatóság honlapján. Itt mindig megtalálja a legfrissebb adatokat.

  • Vannak várólisták?

    Ez a helytől függ. Az egyik helyen azonnal van hely és nincs várólista, a másikon nincs. Ha szeretné tudni, milyen ez az Ön által választott hely(ek)en, hívjon minket bizalommal!

    A várólistás helyszíneken a lemondásokra vagy a tervezés változásaira számítunk. Ezen túlmenően a kívánt kezdési dátum, az eltölteni kívánt napok száma, az Ön által preferált napok és bármely fontossági kritérium is szerepet játszik; például a testvérek elsőbbséget élveznek a 2Samennél.

  • Hogyan érhetem el a gyermekem csoportját?

    A szülő alkalmazás tartalmazza annak a helynek a telefonszámát és e-mail címét, ahol Ön ügyfél. Ezt az információt alul, a „Helyek” alatt találja.

  • Hol találok információt a gyermekgondozási segélyről?

    A gyermekgondozási segély igénylésével vagy módosításával, a személyes helyzetében bekövetkezett változásokkal és a segélyre gyakorolt ​​hatásokkal kapcsolatos minden információ megtalálható a az adóhatóság honlapján. Honlapunkon természetesen erről is talál információt, kattintson itt.

GYIK

Miért válassza a 2Samen-t?

Szociális gyermekgondozásEgészséges gyermekgondozásPedagógiai HázGyönyörű időKICKS tevékenységekKollektív gyermekfejlesztés

Lelkes?

Kérjen túrát!

Kérjen túrát Regisztráljon azonnal

Kérdései vannak, vagy segítségre van szüksége?
A Planning & Advice munkatársai készséggel állnak rendelkezésére!

Vegye fel a kapcsolatot

2Zwanen - Óvodai nevelés (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6205

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.